понеділок, 15 квітня 2019 р.

Незабутня зустріч із Павлом Браницьким

   
  11 квітня в читальному залі Центральної районної бібліотеки відбулася зустріч з поетом-піснярем Павлом Олексійовичем Браницьким, на яку завітали учні третього класу. 
  










 Поет розповів про свою творчу діяльність, зачитав напам’ять віршовані твори за мотивами казок Г.Х. Андерсена «Перо та чорнильниця» і «Льон», залучаючи при цьому глядачів до театралізованого дійства. Чудові поетичні переспіви дозволили дітям по-справжньому зануритися в казковий світ та продемонструвати власні акторські здібності. Оригінальний формат спілкування допоміг ще раз нагадати маленьким читачам, що найголовніше в світі – це доброта і дружба.












 До вподоби юним учасникам припав також конкурс малюнків до казки, перемогу в якому здобула Юля Черняхівська.
   


   Родзинкою зустрічі стала презентація книги «Козацькі бувальщини. Історичні поеми для дітей», присвяченої мужнім лицарям Запорізької Січі. Бувальщини Павла Браницького, відданого сина своєї землі, щирого патріота рідного краю, – це сучасний поетичний погляд на січове братство. Книга започатковує серію історичних поем, у яких автор змальовує найбільш яскраві епізоди української минувшини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації