середу, 10 квітня 2019 р.

Працівники Білоцерківської районної ЦБС зібралися на нараду

5 квітня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбулася нарада бібліотечних працівників району «Про діяльність Білоцерківської районної ЦБС в I кварталі 2019 року».
Короткий аналіз діяльності бібліотек системи за поточні 3 місяці зробила директор Білоцерківської районної ЦБС Л.В.Зінченко.
Про участь бібліотек району у навчальних заходах по підвищенню кваліфікації та соціологічних дослідженнях Всеукраїнського та обласного рівня 2019 року говорила завідувачка відділу методичної і бібліографічної роботи ЦРБ Л.А.Савич.
Про перебіг Тижня дитячого читання «Книжкова веселка дитинства» йшлося у виступі провідного методиста по роботі з дітьми Ю.В.Харченко.
Взяти участь у вебінарі «Книга як елемент культури та інтелектуальної власності» (До Всесвітнього дня книги і авторського права) та районній бібліотечній акції «Мислимо глобально, діємо локально» (До Дня довкілля та Міжнародного дня Матері-Землі) закликала провідний бібліограф Г.М.Моцна.
Про важливість оновлення бібліотечних фондів та додержання графіка проведення планових перевірок наголосила завідувачка відділу комплектування і обробки літератури Л.В.Кузьменко.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації