вівторок, 20 березня 2018 р.

Книги, що надихають

«Книги, що надихають», під такою назвою відбулася літературна година  у конференц-залі санаторію «Діброва», в якому відпочивають та лікуються жителі Білоцерківщини та інших регіонів.
Свою розповідь бібліотекар відділу обслуговування  Центральної районної бібліотеки Тетяна Володимирівна Шишка почала  з того, що у кожного із нас є свої джерела натхнення: театр, музика, живопис, поезія, природа, спілкування з друзями .
Вона ж запропонувала зануритися у світ книг, які також можуть наповнювати нас відчуттями любові, щастя, радості, віри і надії на щось нове, цікаве і корисне.
Книжковий фонд  Центральної районної бібліотеки має всі можливості задовольнити нарізноманітніші запити відвідувачів, адже налічує близько 50 тисяч  примірників книг і постійно поповнюється. Серед новинок  багато книг авторів-лауреатів літературного конкурсу «Коронація слова», а саме: В. Лиса, І. Роздобудько, В. Шкляра,Т. Белімової, С.Талан, В. Мастєрової та багатьох інших.
Важливим моментом заходу став літературний діалог. Майже кожний присутній в залі згадав і поділився  своїми враженнями про улюблену книгу, яка залишила незабутній слід в його душі.
Тепло й зачаровано слухачі сприймали поезію Л.Костенко, М. Вінграновського, А. Кульчицького, В. Іванціва, А. Носовської, а також іскрометний гумор П. Глазового, В. Євтушенка, Л. Гажали у виконанні Т.В.Шишки.
Присутніх зацікавили представлені  на книжковій виставці романи сучасних українських та зарубіжних авторів, які користуються найбільшим  попитом  серед читачів районної бібліотеки.
 На завершення ведуча підсумувала : «Якщо вам хочеться мати хорошу пам’ять не лише зараз, але і в далекому майбутньому, розвинути уяву та прожити довге щасливе  життя – читайте. А чуйні і уважні бібліотекарі районної  бібліотеки завжди з радістю допоможуть вам у вашому виборі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації