середу, 28 березня 2018 р.

Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає











23 березня на базі бібліотеки села Іванівка відбулося святкове відкриття районного тижня дитячого читання «Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає». На свято, яке проходило у сільському Будинку культури, завітали діти, батьки та бібліотечні працівники публічних бібліотек району. З вітальним словом до учасників свята звернувся  помічник народного депутата В. І. Гудзенка Євгеній Гудзенко. Він презентував музичне обладнання, яке було закуплене за підтримки народного депутата Віталія Гудзенка для Будинку культури, а голова новоствореної Узинської ОТГ В.Ю. Гринчук подарував бібліотеці  ноутбук. Директор Білоцерківської районної централізованої бібліотечної системи Л.В.Зінченко вручила Ю.В.Чужі ігри для юних користувачів бібліотеки. Чудові слова в підтримку книги та читання прозвучали від в.о.старости села Іванівка М.І.Щербак.
Теплі  слова про чарівне село Іванівку  та його жителів прозвучали з уст заслуженого працівника культури України, поета-пісняра, лауреата багатьох літературно-мистецьких премій А.І.Кульчицького.
  В.І.Дідківський, член НСПУ, лауреат численних  літературних премій, керівник районного клубу поетів-початківців «Поетичні озерця» запросив дітей до літературної творчості та повеселив авторським гумором.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації