суботу, 17 березня 2018 р.

Білоцерківщина: з минулого в майбутнє


    До 95-річчя заснування  Білоцерківського району в Центральній районній бібліотеці було організовано історичний експрес «Білоцерківщина: з минулого в майбутнє». На захід завітали члени клубу «Промінь надії».
 На початку зустрічі пролунав гімн Білоцерківщини. Завідуюча відділом обслуговування Світлана Володимирівна Куштан розповіла про історичне минуле нашого краю та охарактеризувала сучасне становище району. До уваги аудиторії було представлено фільм «Туристичними стежками Білоцерківщини».
 
      Виступи активних учасників клубу вкотре засвідчили, що Білоцерківський район має своє неповторне обличчя з чітко вираженими господарсько-економічними особливостями, своєрідними рисами побуту, духовного життя людей. З непідробним інтересом присутні прослухали повідомлення  О.П. Денисюк про історичні місця  та мальовничі куточки району, спогади жительки Сорокотяг  М.А.  Герасименко про події, які розгорталися в селі упродовж її багаторічної праці на різних посадах, розповідь Н.П. Буравченко, яка присвятила 33 роки життя роботі на освітянській ниві в селі Шкарівці.
     На завершення Світлана Володимирівна висловила надію на те, що Білоцерківський район впевнено крокуватиме у наступні ювілеї, пишатиметься новими здобутками та перемогами, адже для цього є всі передумови: родюча земля, природні багатства, талановиті та працьовиті люди.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації