середу, 28 лютого 2018 р.

І словом, і ділом…


    Вранці, 24 лютого, сніжило, а до  Яблунівського  Будинку культури поспішали юні учасники творчих колективів. Всі в гарному настрої, тому що саме цього дня до Яблунівки завітав депутат Верховної ради України Віталій Іванович Гудзенко, щоб подарувати нове музичне обладнання.
  Віталія Івановича Гудзенка та керівника Білоцерківського районного відділу культури та туризму Романа Валерієвича Бичека  зустрічали працівники сільського Будинку культури та діти.
  Через декілька хвилин зазвучала музика в концертному залі, заспівали та затанцювали на сцені юні артисти. Не втримався і сам Віталій Іванович, -  радів і танцював разом з дітьми.
   Щиру подяку депутату Верховної ради Гудзенку В. І. висловили  Людмила Глущенко, заслужений працівник культури України, завідувачка бібліотеки, директор Яблунівського будинку культури Юлія Атаманенко та керівник хореографічного колективу «Шанс» Таїсія  Крижанівська.
  Багато років поспіль колективи  Яблунівського будинку культури прославляють  не тільки своє село та район, а й Україну. Адже є неодноразовими учасниками як Всеукраїнських так і Міжнародних конкурсів.
  У розмові з В.І. Гудзенком торкнулися дуже гострого питання - опалення сільського закладу культури та проведення ремонту.
  Саме ділами, а не словами сьогодні можна врятувати все найдорожче в нашій державі: воїни захищають нас на фронті, а культпрацівники – українським словом, українською піснею, танком мають прививати дітям та молоді любов та шану до рідної землі, розвивати їх творчі здібності.
  І саме В.Гудзенко є  прикладом підтримки культури на селі. Неодноразово  він особисто приїздив в село Яблунівку та  переймався потребами закладу, а згодом, його обіцянки підтверджувались справами.
 Саме тому в Яблунівському будинку культури зазвучала на повну потужність  музика та спів, затанцювали хореографічні колективи під нове сучасне музичне обладнання!

 Заслужений працівник культури України, автор-пісняр  Людмила Глущенко (Людмила Соловей)
 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації