середу, 21 лютого 2018 р.

Мистецтво жити гідно

   Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями, стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття.
   Напередодні річниці трагічних подій на Майдан 2013–2014 рр. у Центральну районну бібліотеку завітали юнаки та дівчата, які навчаються в КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», разом із викладачем Наталією Олександрівною Слуцькою на морально-етичний діалог «Мистецтво жити гідно».
   На заході була присутня почесна гостя – начальник відділу молоді та спорту районної державної адміністрації Надія Михайлівна Крилевець.
   Молодь прослухала розповідь бібліотекаря Тетяни Володимирівни Шишки про те, як Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: життя віддали найкращі. 
    Тетяна Володимирівна запропонувала переглянути відеофільм «Небесна Сотня. Головний режисер – народ України».
     Студенти коледжу доповнили виступ ведучої декламуванням віршів.
     Надія Михайлівна  наголосила, що Майдан – це надзвичайно важлива для нас подія. Багато прогресивних ідей, багато ініціатив і рухів, які зародилися в той час, продовжують розвиватися і втілюватися в життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації