понеділок, 25 квітня 2016 р.

Пам'ятаємо героїв


 Герої не вмирають, якщо пам'ять про них живе в наших серцях. 22 квітня 2016 року в Узинській міській бібліотеці для дорослих був проведений урок пам'яті і патріотичного виховання, присвячений загиблим в зоні АТО жителям міста Узина: Гаврилюка Андрія Петровича,  Гури Дмитра Івановича, Стадника Миколи Степановича, Чмелівського Віталія Володимировича. Були запрошені учні  шкіл, гімназії, вчителі, читацький актив бібліотеки. Ведуча, бібліотекар Копитова Т.В., запалила свічку пам'яті і запропонувала  розпочати захід хвилиною мовчання. Потім вона розповила про такий короткий, але мужній і героїчний життевий шлях наших земляків, які віддали своє життя заради щасливого майбутнього українців.
     Гурі Д. І., Стаднику, М. С. Чмелівському В. В. Було встановлено меморіальну дошку  в ЗОШ № 1, де вони навчались. Усі четверо занесені до  книги почесних громадян  Білоцерківщини "Золотий фонд району".
  У виконанні читачів бібліотеки, учнів гімназії  Анастасії Кучеренко,  Катерини Штеми, Катерини Олійник – прозвучали вірші: "Небесна сотня", "Герої не вмирають",  "Не розчаровуйсь в Україні".    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації