середу, 20 квітня 2016 р.

Майбутнє України будуємо разом



    19 квітня 2016 року за сприяння зав. відділом по роботі з молоддю і спорту БілоцерківськоЇ РДА Н.М. Криливець у читальній залі Узинської міської бібліотеки для дорослих було проведено молодіжний патріотичний захід «Майбутнє України будуємо разом». Захід був організований у форматі конкурсу-гри серед учнів старших класів на краще знання визначних подій, фактів в історії нашої держави, знаменитих осіб та культурної спадщини, природи України тощо. Мета заходу – виховання у юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, духовно та фізично розвиненого юного покоління суверенної України на історично сформованих засадах козацького світогляду та здорового способу життя у дусі відданості Батьківщині та її народу на основі відродження національних та загальнолюдських духовних і моральних цінностей.

      Участь в конкурсі взяли три команди:
     «Фортеця» ЗОШ № 1 , капітан – Мадей Анна;
     «Узинська Січ» ЗОШ № 2 , капітан – Слаква Ілля;
     «Бунчукові товарищі» Узинської гімназії, капітан – Вадзінський Іван.


   Перший раунд мав назву «Жорстокий контакт». За одну хвилину необхідно було дати правильні відповіді на вісім запитань. Другий раунд – «Грань ризику». Зачитувався опис предмета, а команди визначались, про що або про кого йшла мова. Третій раунд мав назву «Ланцюжок». Кожна команда отримала 4 запитання із трьома варіантами відповідей, один з яких учасники повинні були обрати правильний. Четвертий раунд – «Погляд фортуни». Необхідно було скласти кросворд протягом трьох хвилин з ключовим словом «Україна». До кросворду треба було дібрати слова, які мають відношення до природи нашої країни. У п'ятому раунді «Перегони за лідером» змагалися капітани. Останній раунд – «Межа ризику». Команди отримали світлини, на яких пропонувалося розпізнати і назвати пам'ятні та знамениті місця України. 
                                              

   Оцінювало конкурс журі в складі: завідуючої Узинською міською бібліотекою для дорослих Г.Ю. Маслацової, завідуючої Узинською бібліотекою для дітей Н.А. Грінько, спеціаліста відділу по роботі з молоддю і спорту Білоцерківської РДА Н.М. Старовойтової. За підсумками конкурсу переможцем стала команда «Узинська Січ» ЗОШ № 2.
     Усі учасники заходу отримали цінні подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації