понеділок, 23 листопада 2015 р.

Ой, веселе свято в нас…

  До Всесвітнього дня дитини у Фурсівській 
сільській бібліотеці відбулося барвисте, веселкове свято під назвою «Під мирним небом хочемо в селі добра ми жити, читати книги, мріяти й творити!». На святкове дійство в сільську оселю дитячої книги завітали учні місцевої школи. Теплі та щирі вітальні слова юні першокласники почули від завідуючої сільською бібліотекою Наталії Іванівни Котової, запрошених гостей: вчителів початкових класів Чернієнко Світлани Степанівни, завідуючої клубом-бібліотекою с. Чмирівка Тетяни Олександрівни Луценко, заслуженого майстра народної творчості України Ольги Миколаївни Краюхіної, майстрині Оксани Анатоліївни Карпенко.

            Господиня книгозбірні провела пізнавальну екскурсію по будинку, де живуть книги, ознайомила учнів з книжковою виставкою «Книги читати – усе знати». Дітям запропонували  казковий марафон «Світ казки», конкурс «Упізнай казку», «Хвилинку ерудита». цікаві загадки, вірші та лічилки.

           

Родзинкою свята стали виступи читачів бібліотеки: Линник Катерини та Гривачевської  Анни, які   порадували дітлахів прекрасною грою на скрипці і  проникливим співом. Музичний супровід дитячого свята забезпечував звукорежисер СБК Дмитро Вікторович Іщенко.
            Незважаючи на дощову погоду, в читальному залі було сонячно від дитячого сміху. Свято відбулось за фінансової підтримки Фурсівського сільського голови Миколи Івановича Фурсенка та директора благодійного фонду «Калина» Ольги Миколаївни Краюхіної.

            Книга і творчість – це ті дивовижні інструменти, що роблять дитину радіснішою, щасливішою.  Оповідки та вірші, улюблені казки, пригодницькі історії… Цікаві й захоплюючі яскраві та чудово ілюстровані книжки… Нехай же все це стане для молодших користувачів нашої книгозбірні путівником до чарівного світу літератури, навчить вірити у добро, вигадки та справжні дива!
            Діти отримали задоволення від «спілкування» з розмаїттям цікавих книг та журналів, зустрілись з цікавими людьми, отримали приємні враження, ще й подарунки: дитячі книжечки, ручки, магнітики, повітряні кульки, м’які іграшки.

            Захід був спрямований на те, щоб розбудити, схвилювати дитячу душу та засіяти в ній зерна любові до книги, творчості, звичаїв, традицій свого народу.

            Сподіваємось, що організоване дійство вплине на подальше бажання дітей знову зустрітися з книгою та завітати до бібліотеки.

          



        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації