суботу, 21 листопада 2015 р.

Ми всі – студенти

  19 листопада у Білоцерківській центральній районній бібліотеці пройшов інтелектуально-ігровий калейдоскоп «У ритмі життя», приурочений до Дня студента. На захід завітали студенти…Академії пенсіонерів. Усі без винятку запрошені стали активними учасниками веселих командних змагань, які складалися з оригінальних конкурсів студентської тематики. Серед них – «П’ятіркова вікторина», «Заселення у гуртожиток», «Залік»,  «Підказка». Останнім етапом змагань став майже серйозний іспит, який, звичайно, академісти склали на «відмінно».
    А далі на учасників чекав справжній студентський відпочинок, упродовж якого вони зачитували гуморески, жартували, пригадували різні кумедні випадки зі студентського життя та, слухаючи пісні своєї юності, дружно підспівували, а інколи навіть пускалися у запальний танок. Адже День студента – свято, яке не знає віку, бо студентство – це постійний пошук нових знань та невтомне духовне збагачення, чому, безперечно, сприяє і наша бібліотека. 
     На завершення зустрічі ведучі – бібліотекар А.А. Носовська і член Академії Г.С. Сполович – побажали усім присутнім і надалі залишатися такими ж бадьорими, творчими та завзятими і завжди пам’ятати, що скільки б нам не було років, ми всі – студенти в цьому житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації