пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

Україно, пам'ять збережи

 
    5 листопада члени клубу «Перлина», що працює на базі Білоцерківської центральної районної бібліотеки, зібралися на годину пам’яті братів Василя і Володимира Шарових під назвою «Україно, пам'ять збережи». Цього року білоцерківським поетам виповнилося б по 60.
   Нелегкими були їхні дороги, та вірші, які вони залишили нам, мають велику силу громадянського звучання.
   Ведуча Т.В. Шишка підготувала змістовну розповідь про життєвий і творчий шлях поетів. До виступу приєдналась активна учасниця клубу Г.С. Сполович. Своїми спогадами про зустрічі з Василем Дмитровичем Шаровим поділились: Л.В. Зінченко, Ю.В. Харченко, Л.А. Савич, А.А. Носовська. Упродовж заходу звучали вірші Володимира та Василя Шарових у виконанні учасників клубу і працівників бібліотеки.
   Недовго судилося прожити братам-поетам, але вони назавжди увійдуть в історію літератури рідного краю. Адже їх поезія наповнена душевною добротою і незгасимою любов’ю до всього чесного, гуманного, справедливого.
   Особливо хочеться звернути увагу на слова, сказані П.І. Розвозчиком: «Василь і Володимир Шарови – це ті поети, до творчості яких ми ще будемо приходити».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації