вівторок, 24 листопада 2015 р.

Всеукраїнська акція єднання « Матір Божа – врятуй Україну!»


    15-16 листопада завідувачка бібліотеки села Яблунівка Глущенко Людмила Павлівна взяла участь, як волонтер, на запрошення  відомого військового капелана Мединського, у Всеукраїнській акції єднання « Матір Божа – врятуй Україну». На захід, який проводився  у містечку Новогродівка Донецької області, були запрошені відомі народні артисти : Світлана Мирвода, Роман Іван, гурт « Тарута», Ольга Безклинська та Людмила Соловей.   Акція проходила в залі Будинку дитячої творчості для воїнів української армії ( батальйону  Київ -1, 55-ї військової частини, та воїнів ДУК ПС( добровільного українського корпусу Правого сектору). 
   Головною ідеєю цієї  акції була Всеукраїнська молитва до Божої Матері про єднання  народу України національно- визвольній війні.
     Зі слів капелана, нашою найбільшою проблемою є байдужість, розрізненість. Ми можемо втратити головне, що дав нам Бог – нашу землю, мову а значить і націю. Тому кожен має усвідомити, що зараз, як ніколи, настав момент єднання  всіх світлих сил, які протистоять демонізму та невігластву.
  У  програмі заходу: доповідь про історію України, , телеміст із Португалією; патріотичні пісні. Дійство так розчулило воїнів, що вони попросили повторити концерт у військовій частині для всіх тих, хто у дозорі.
   Хлопці теж проявили свої  творчі здібності, адже серед добровольців виявилося багато гітаристів, співаків. Тому концерт тривав до півночі.
  Ще багато цікавого ми зрозуміли спілкуючись з капеланом та військовими,
Благословенна наша мати Україна, що має таких сміливих і самовідданих синів і доньок, які сьогодні стали на її захист.
   Ми понесемо цю естафету єднання по всій Україні і будемо проводити цю акцію єднання на місцях і розповідати дітям , і всім хто може чути , що ми маємо єднатись у молитві до Божої Матері за нашу землю, нашу духовність, за наше світле майбуття.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації