пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Палітра любові

                                  
  Якого кольору любов? Кого не спитайте – відповіді будуть різними. Палітра жодного художника не передасть усього багатства її кольорів та відтінків. 
  У Білоцерківській центральній районній бібліотеці для членів клубу «Промінь надії» було організовано романтик-шоу «Палітра любові», приурочене до Дня Святого Валентина.
  Бібліотекар А.А. Носовська розповіла про шлюбні звичаї та прикмети різних країн, пов’язані з високосним роком, ознайомила присутніх із поглядами психологів, медиків, митців та езотериків на кольори, традиційно пов’язані з любов’ю. Виступ ведучої був доповнений відеокліпами,  аудіозаписами, гумористичними відеосюжетами.
  Активні члени клубу Л.Г. Притула і К.О. Медвідь продекламували вірші, присвячені темі кохання.
                                      
   Присутні охоче взяли участь у напівжартівливому тестуванні та кумедній грі «Стріла долі».
 Заключним акордом шоу стала розповідь про білий колір, який символізує загальнолюдську, безумовну любов, чистоту і нескінченність. І, звичайно, одним із найпотужніших символів, зображуваним білим, для всього населення Землі і, зокрема, України є голуб миру. Тож на завершення зустрічі бібліотекарі побажали усім присутнім миру, міцного здоров’я, злагоди в родинах, добробуту, і, звичайно, любові в усьому її різнобарв’ї. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації