понеділок, 7 жовтня 2019 р.

Зігріймо серце добротою


1 жовтня 2019 року в бібліотеці-клубі  с. Гайок відбулося   свято  «Зігріймо серце добротою», присвячене Міжнародному Дню людей похилого віку та Дню ветерана. Односельців вітав фольклорний аматорський колектив «Берегиня» - звучали  старовинні народні українські пісні, гуморески, дотепні жарти. Глядачам дуже сподобалася сценка «На прийомі у лікаря-окуліста».
   Свято закінчилося чаюванням зі смаколиками,  які з любов`ю приготували учасники гурту «Берегиня». І знову лунали пісні: веселі і сумні; про кохання, про козаків і нашу рідну Україну.
   На жаль, все менше представників старшого покоління має змогу прийти на свято до сільського клубу. Поважні роки і нелегка праця підірвали їх здоров’я. Та не тільки в свята ми згадуємо наших трудівниць. На протязі вже п’яти років ювіляри отримують вітання від «Берегині» вдома - невеличкі концерти для кожного.
   Дарувати тепло потрібно і в будні дні і в свята – тоді тепло наших сердець зможе розтопити льодинки байдужості, які все частіше трапляються в нашому сьогоденні.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації