вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Бібліографічна діяльність бібліотек в умовах інформаційного суспільства


 У Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбувся семінар бібліотечних працівників району "Бібліографічна діяльність бібліотек в умовах інформаційного суспільства".
   Відкрила семінар директор Білоцерківської районної ЦБС Л.В.Зінченко, яка проаналізувала діяльність  бібліотечної  системи за 9 місяців звітного року.
   Слайд-консультацію «Організація бібліографічної роботи в бібліотеці» підготувала завідувачка відділу методичної і бібліографічної роботи Л.А.Савич.
  Як підвищити інформаційно- бібліографічну роботу за допомогою використання нових інформаційних технологій розповіла провідний бібліограф Г.М.Моцна.
   Також на семінарі йшлося про особливості організації систематичного каталогу по системі УДК. З відповідною схемою познайомила працівників бібліотек провідний методист по роботі з дітьми Ю.В.Харченко.
   Родзинкою семінару стала зустріч із кандидатом історичних наук, доцентом, керівником гуртка «Історик-дослідник» БНВО «Ліцей-МАН» Сергієм Івановичем Бурлакою у зв’язку із виходом у світ науково-документального видання «Український визвольний рух на Білоцерківщині (1941-1952 рр.)».

















 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації