суботу, 16 лютого 2019 р.

Кохання ніжний первоцвіт

                            
  14 лютого у Білоцерківській центральній районній бібліотеці для членів клубу «Промінь надії» була проведена святкова програма «Кохання ніжний первоцвіт», приурочена до Дня Святого Валентина.
   Ведуча А.А. Носовська запропонувала присутнім поміркувати над питанням, яким упродовж століть переймаються не лише обивателі, а й багато філософів і вчених: чи існує кохання з першого погляду? Можливо, комусь це питання видасться недоречним чи навіть абсурдним. Однак не варто поспішати з висновками. Сучасні наукові дослідження руйнують застарілі стереотипи та розширюють уявлення про людські стосунки. Довести цю думку була покликана напівгумористична доповідь, проілюстрована фотографіями, малюнками, фрагментами з кінофільмів і музичних кліпів.
 На запрошених чекали жартівливі тести, веселі конкурси: «Впізнайте за очима»,«Знайдіть пару», «Я його зліпила», «Вірю – не вірю». 

   Учасники зустрічі дружно підхопили знайомі мелодії «Віночка пісень», підготовленого Г.С. Сполович, з великим задоволенням прослухали гуморески, які зачитала О.П. Денисюк. У виконанні активних членів клубу пролунали численні анекдоти, цікаві історії, віршовані побажання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації