понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Осіння музика душі

Вже традиційним стало відзначення Дня людей похилого віку в маленькому та затишному клубі села Гайок. 
В обідню пору сюди поспішали місцеві жителі, а також люди із сусідніх сіл, поспішали на вогник, тепле слово, спілкування, адже це так необхідно людям старшого покоління. На ганку гостей зустрічали завідуюча місцевою бібліотекою-клубом  Людмила Волкова та художній керівник аматорського хорового колективу Тетяна Строкач. Приємно вразила присутніх багатокольорова веселка осінніх квітів та вироби місцевих умільців.
 На свято прибули і місцеві представники влади в особі Вільнотарасівського сільського голови Ольги Василівни Костини, секретаря сільської ради, учасників народного хору «Вербиченька».
І полинула задушевна українська лірична пісня у виконанні аматорського самодіяльного колективу «Берегиня». Присутніх приємно вразили нові костюми учасників, які були придбані власним коштом, а також оновлений репертуар. Учасники ансамблю подарували глядачам пісні про маму, родину, жартівливі пісні та гуморески. В кінці їх виступу пролунала пісня «Як служив же я у пана», яку дружно підхопив весь зал.
Глядачі не шкодували своїх оплесків і дякували самодіяльним артистам за їх виступи, за те, що подарували людям похилого віку свято, вшанували їх вік, адже на їх долю випало чи не найбільше випробувань.
Та на цьому свято не закінчилося. На присутніх чекали святково накриті столи з різноманітними стравами, приготовленими вмілими руками сільських жінок – трудівниць.
Лунали побажання здоров’я, миру і добра. І так не хотілося людям покидати цю затишну залу, де линула сердечна розмова, лунала гарна українська пісня, яка зігрівала серце і душу.

   Сергій Олександрович Луценко – вчитель-пенсіонер.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації