понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Сучасний літературний процес - дітям



Наприкінці  жовтня у  Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбувся семінар «Сучасний літературний процес-дітям» для бібліотечних працівників району.
Юлія Віталіївна Харченко,
провідний методист по роботі з дітьми ЦРБ, підготувала цікаву консультацію «Сучасна українська дитяча література: імена та явища». За допомогою слайдів вона познайомила бібліотекарів району з найвідомішими українськими письменниками, які пишуть для дітей, та їх творами.
Інформаційно-бібліографічний огляд «Улюблені книги читачів-дітей» підготувала бібліотекар відділу обслуговування центральної районної бібліотеки Тетяна Володимирівна Андрієвська.
Провідний бібліограф ЦРБ Ганна Миколаївна Моцна у своєму виступі акцентувала увагу колег на використанні в роботі з дітьми можливостей інформаційних технологій. Вона підготувала інформаційний огляд «Корисні сайти для юних користувачів бібліотек»
Своїми враженнями від участі в музейній конференції «Музейна стратегія і нові можливості літературних музеїв» на базі Національного музею літератури України поділилися: директор Білоцерківської районної ЦБС Людмила Володимирівна Зінченко та провідний методист по роботі з дітьми Юлія Віталіївна Харченко.
Також Ганна Моцна презентувала дайджест про загиблих воїнів-земляків в російсько-українській війні «Нові часи - нові герої». У виданні подано інформацію про 13 мужніх воїнів, які загинули, захищаючи  Вітчизну. Бібліотечні працівники придбали книгу для своїх бібліотек.
Аналіз домашніх завдань зробила завідувачка відділу методичної і бібліографічної роботи ЦРБ Людмила Антонівна Савич.
Підводячи підсумки семінару, директор ЦБС Людмила Володимирівна Зінченко відмітила, що сучасність вимагає від бібліотекарів бути в курсі літературних процесів, популяризувати кращих письменників і орієнтуватися в різноманітті їх творів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації