четвер, 18 жовтня 2018 р.

Костянтин Климчук та Галина Невінчана презентували нові книги



Цьогорічна золота осінь радує нас цікавими культурними подіями. В середині жовтня до Білоцерківської центральної районної бібліотеки завітали на засідання професійного клубу «Діалог» представники літературної спільноти міста Біла Церква: співзасновник і генеральний директор ТОВ. «Час змін Інформ», громадський діяч, Костянтин Климчук, редактор видавництва "Час змін Інформ"Тетяна Виговська та член НСПУ, художниця, журналістка, громадська діячка Галина Невінчана.

К. Климчук познайомив бібліотечних працівників району з новими книгами, які вийшли у видавництві «Час змін Інформ»: Інформаційний довідник з перейменування вулиць міста у 2016 році, Ганна Ручай «Смугастий мов життя», Галина Невінчана «Перезавантаження» та інші.

Слухачам цікаво було дізнатися про участь видавництва у форумі "BookSpace", який проходив на початку осені у місті Дніпро. 

Дружні стосунки зв’язують працівників Білоцерківської центральної районної бібліотеки із письменницею, художницею, жінкою з активною життєвою позицією і гарним почуттям гумору, Галиною Невінчаною, яка проживає і творить у місті Біла Церква.
Пані Галина представила загалу нову книгу «Перезавантаження». Авторка в анотації до роману пише, що це більш психологічний, ніж фантастичний твір, в якому пропонується читачеві замислитися над такими поняттями, як: життєвий обов`язок, людини, щирість і любов, щастя і, нарешті, сенс життя.
Авторка сама проілюструвала книгу та підготувала дизайн обкладинки.
А ще нам дуже було приємно отримати від Галини Вікторівни в подарунок до професійного свята картину із зображенням молодого Т.Г.Шевченка.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації