понеділок, 25 червня 2018 р.

Катерина Степанова серед номінантів акції "Молода людина року"


25 червня у Білоцерківській районній державній адміністрації відбулася цьогорічна церемонія нагородження кращих представників молодої еліти Білоцерківського району в акції «Молода людина року», яка проводиться до Дня молоді відділом молоді та спорту. Серед відзначених завідувачка Шкарівської сільської бібліотеки Катерина Степанова.
    Катерина Вікторівна очолює бібліотеку з 2010 року.
  Молода, старанна, небайдужа господиня бібліотечного закладу згуртувала навколо бібліотеки дітей, молодь, доросле покоління користувачів.
   Читачів приваблює сучасна комп’ютеризована установа із зоною релаксу, де можна попрацювати в Інтернеті, заглибитись в цікаву книгу, створити у творчій майстерні власними руками поробку  чи просто поспілкуватись із друзями.
   У співпраці із школою, Будинком культури, за сприяння сільської ради, проводяться цікаві заходи, юні користувачі бібліотеки стають переможцями різноманітних конкурсів, в тому числі  районних та міськрайонних конкурсів читців-декламаторів. Багато іменитих гостей після відвідання  бібліотеки, залишають теплі відгуки про спілкування із неординарним культпрацівником. Катерина Вікторівна також долучається до підготовки районних заходів, які проводяться в селі.
   Завідуюча бібліотекою активно представляє свою бібліотеку  в соціальних мережах, запроваджує інноваційні форми роботи. Не зважаючи на молодий вік, Катерина Вікторівна користується авторитетом  колег та жителів села.
   За творчий підхід, креативність в роботі, за підсумками роботи  2017 року, бібліотека отримала районну бібліотечну   відзнаку «Бібліоуспіх - 2017».
Творче кредо Катерини Вікторівни Степанової  - сучасній громаді – сучасна бібліотека.
   Вітаємо колегу з відзнакою та бажаємо нових досягнень, свіжих ідей,  творчого горіння.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації