неділю, 24 червня 2018 р.

Різнобарвний червень


     Канікули – це чудовий час для розваг, веселих пригод і незабутніх подорожей у світ нових знань. Щороку Білоцерківська центральна районна бібліотека бере активну участь в організації дозвілля дітей у літні місяці та надає широкі можливості для того, щоби зробити відпочинок не лише приємним, а й змістовним.  
  Упродовж червня бібліотека радо приймала вихованців пришкільного табору «Дивосвіт». Фахівці відділу обслуговування Т.В.Андрієвська, А.А. Носовська,        Т.В. Шишка організували та провели ряд розважально-пізнавальних заходів.
      5 і 7 червня пройшли екскурсії «Перші кроки до бібліотеки». В інтерактивній ігровій формі ведучі ознайомили дітей із різноманітними послугами,  які  надає  бібліотека, періодичними та довідковими виданнями, бібліотечними каталогами, нагадали правила безпечного читання. Дітлахи слухали надзвичайно уважно, 
адже для того, щоби відчинити ворота Книжкового міста та  вирушити у віртуаль-
ну подорож, потрібно було дати правильні відповіді на всі запитання.

  Присутні здійснили мандрівку Загадковою, Народознавчою та Казковою вулицями, на кожній із яких на гостей чекали захопливі завдання. Також до уваги юних користувачів було представлено виставку художньої літератури «Цікаві канікули з книгою». Заключною частиною екскурсій стало відвідування абонемента.
   11 і 12 червня бібліотекарі запросили вихованців табору в екологічний круїз «Жива душа – зелений дивосвіт». Діти прослухали виступи ведучих, доповнені демонстрацією документальних відеосюжетів, буктрейлерів, декламуванням віршів, після чого активно долучилися до діалогу про те, яким чином кожен із нас може допомогти природі, щоби зберегти її багатство і красу. 
   Маленькі відвідувачі мали можливість погортати сторінки Червоної книги та інших видань, присвячених охороні довкілля. 
    Діти охоче взяли участь в екологічних іграх і вікторинах, з інтересом переглянули відеоролик, який у формі тіньового театру візуалізує ідею:«Майбутнє природи – в наших руках». А потім вчилися самостійно створювати силуети різних тварин, складаючи пальці певним чином. Завершилася зустріч переглядом циклу мультфільмів про природу. 
                              
   15 і 19 червня були організовані засідання казкового клубу «Ходімо у казковий світ». Діти разом пригадували найвідоміші твори вітчизняних і зарубіжних казкарів, ділилися роздумами про місце казки в сучасному житті, демонстрували відмінні знання та кмітливість під час мультиплікаційної вікторини та численних конкурсів. 
                               
  Загалом, червень видався надзвичайно різнобарвним, гамірним і насиченим. Однак, літо триває, тож запрошуємо всіх охочих весело та креативно провести вільний час. Цікавих вам зустрічей у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації