середу, 13 червня 2018 р.

Універсальна десяткова класифікація (УДК): вивчаємо, впроваджуємо


На початку червня відбулася нарада-практикум для бібліотечних працівників району «Універсальна десяткова класифікація (УДК): вивчаємо, впроваджуємо».
З аналізом поточної ситуації, яка склалася в районі у зв’язку зі створенням Фурсівської та Узинської громади, виступила директор Білоцерківської районної ЦБС Людмила Володимирівна Зінченко.
Завідувачка відділу комплектування і обробки літератури центральної районної бібліотеки Бондар Оксана Дмитрівна надала консультацію по користуванню Таблицями УДК та Таблицями зіставлення при декласифікації фонду.
Провідний методист по роботі з дітьми Харченко Ю.В. познайомила колег із мультимедійною консультацією завідувачки відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 кл. Київської обласної бібліотеки для дітей Грабко Т.П. «Актуальні питання в процесі рекласифікації документальних фондів         бібліотек у відповідності до УДК»
Практичними порадами по розстановці фондів за УДК поділилася завідувачка відділу методичної і бібліографічної роботи  Людмила Антонівна Савич. На зібранні також виконали приємну місію - привітали колег, які нещодавно  святкували ювілеї.                    











Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації