понеділок, 11 червня 2018 р.

Бібліотека – місце зустрічі розумних і талановитих


 Ось і літні канікули... Розпочалися вони в Яблунівській сільській бібліотеці  дитячим  святом «Бібліотека – місце зустрічі розумних і талановитих», в рамках відзначення  Міжнародного дня захисту дітей.
Діти намалювали улюблених казкових героїв: Білосніжку , Алісу з країни чудес, Котигорошка, Колобка та інших персонажів казок. А потім завітали до бібліотеки, де їх зустріла Аліса з країни чудес та дві ведучі: Надійка і Софійка.
Учасники свята отримали символічні листи від казкових героїв із завданнями. І розпочались цікаві вікторини, конкурси, завдання. 
Потім відбулася презентація солодких блюд, бо вже традиційно діти вчаться самостійно готувати ( з допомогою мам та бабусь) Тож торти та солодощі були вперше презентовані цілими сім`ями.
 Ще довго діти грались в  настільні ігри. 
У подарунок ведучі отримали книги від завідувачки бібліотеки за гарну підготовку свята  та були щедро винагороджені оплесками дітей.
А  ще юні користувачі пообіцяли літом привести до бібліотеки ще й друзів, які приїхали з міст  на канікули. Цікаве дозвілля їм гарантоване.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації