понеділок, 4 червня 2018 р.

Хай сонцю і квітам всміхаються діти


Теплого, сонячного дня зустрічала літо Озернянська малеча, яка  на території  ДНЗ «Ромашка» зібралася на своє свято - День захисту дітей.
Під час концертної програми звучали класичні твори у виконанні учнів музичної районної школи, також порадував глядачів своїми виступами  новостворений хореографічний дитячий колектив села, діти декламували вірші, виконували пісні, розгадували загадки, брали участь у конкурсі «Малюнок на асфальті». Дітям роздали крейду, якою  вони зобразили своє бачення світу, перетворивши  площу в яскраве кольорове море. Всі дітки які були нагороджені. Літню барвисту територію заполонили дитячі щирі усмішки та дзвінкий гомін. Аніматори святкового дійства закликали діток до активної участі в ньому.
Сільський голова Дробович Ю.Ю.  побажав діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів, добре відпочити, щодень відчувати увагу та піклування дорослих!
Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.
Наш обов’язок – зробити своїх дітей щасливими не тільки 1 червня, влаштувавши їм чудове свято, а завжди. Свято підготували працівники закладів культури Озернянської сільської ради. Спонсорська допомога надійшла від Дробовича Ю.Ю.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації