середу, 29 листопада 2017 р.

Про події, що змінили долю України


21 ЛИСТОПАДА В НАШІЙ КРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ. В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ БЛО БАГАТО ТРАГІЧНИХ ПЕРІОДІВ ТА ПОДІЙ. В НАШ ЧАС В ІСТОРІЮ УВІЙШЛА ЩЕ ОДНА ПОДІЯ – МАЙДАН, ЯКИЙ ЗМІНИВ НАШУ ДЕРЖАВУ ТА НАШ НАРОД І НАШЕ ЖИТТЯ.
   В такі трагічні періоди завжди на захист своєї землі, своєї держави ставали кращі представники українського народу. Захисників  Майдану об’єднало бажання жити у вільній країні, зі справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали на Майдані пролилася кров. Так з’явилася Небесна сотня – це патріоти, які віддали життя за свої переконання. І тепер для народу України є святим обов’язком гідно вшановувати Героїв. В ці дні вся Україна вшановувала Героїв Небесної Сотні. 

Події останніх років ставлять перед бібліотеками завдання: донести до підростаючого покоління історичну правду .
Напередодні Дня Гідності та Свободи, в  бібліотеці села Піщана була розгорнута книжкова виставка-пам'ять під назвою «Події, що змінили долю України». Патріотично-інформаційну бесіду «Революція Гідності та Свободи» було проведено в школі. Під час бесіди йшла  мова про революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи.На захід були запрошені учасники АТО. Крижанівський Олександр  розповідав присутнім про події , які пережив на сході, всі уважно слухали , діти навіть плакали.
Покладанням квітів та хвилиною мовчання, біля меморіальної дошки,  вшанували пам'ять загиблого в  АТО  Шабельного Олега.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації