пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

Людської пам’яті мости

   Кажуть, що минуле не належить нікому зокрема. Воно – надбання нинішніх і майбутніх поколінь, бо саме вони мають винести з нього всі найсерйозніші уроки, щоби подібні людські трагедії не повторились.
  У Центральній районній бібліотеці пройшла година-реквієм для юнацтва «Людської пам’яті мости», приурочена до Дня пам’яті жертв голодоморів.
  На заході була присутня почесна гостя – спеціаліст відділу молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації Наталія Миколаївна Старовойтова
  Юнаки та дівчата прослухали розповідь бібліотекаря Т.В. Шишки про Голодомор, його причини та наслідки, доповнюючи виступ декламуванням віршів, переглянули документальний фільм «Голодомор 32–33 років в Україні», після чого вшанували світлу пам’ять померлих від голоду хвилиною мовчання.
   Ведуча ознайомила запрошених із виданнями, представленими на книжковій виставці «Чорні крила Голодомору», і наголосила, що, будуючи своє майбутнє, український народ ніколи не забуде про насильницьку смерть мільйонів своїх братів і сестер. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації