неділю, 30 липня 2017 р.

Знайомтесь: Японія!

 
     У рамках Року Японії в Україні працівниками Білоцерківської центральної районної бібліотеки було проведено віртуальну екскурсію для дітей «Знайомтесь: Японія!».
    Бібліотекар А.А. Носовська ознайомила присутніх із основними символами Японії, унікальними традиціями, які зберігаються та свято шануються на тлі невпинного розвитку сучасних технологій. Поринути в неповторну атмосферу Японії юним користувачам допомогли відеоролики «Визначні місця Японії» та «Цвітіння сакури».
    Діти з інтересом прослухали розповідь про мистецтво японської скульптури, переглянули копії нецке та окімоно, дізналися про їхнє значення.
    Учасники заходу мали змогу позмагатися у кмітливості та уважності, розв’язуючи судоку – давню головоломку, яка набула справжньої популярності саме завдяки Японії.
    Наприкінці зустрічі ведуча наголосила, що більше інформації про Японію відвідувачі бібліотеки можуть знайти як у всесвітній мережі, так і в різноманітних книгах та журналах, які презентують прекрасну загадкову країну світанкового сонця.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації