четвер, 13 липня 2017 р.

Гармонія в різноманітності

     11 липня у Центральній районній бібліотеці відбувся літературно-мистецький коктейль для дорослих користувачів «Гармонія в різноманітності», присвячений, мабуть, найніжнішому і найчарівнішому витвору природи – квітці. 
   У вступному слові ведуча Т.В. Шишка підкреслила значення квітів для нашої планети та, зокрема, людства, нагадала про їхнє місце в історії та мистецтві.

  На присутніх чекала надзвичайно насичена, по-квітковому різнобарвна програма, яка включала низку цікавих тем: «Квіткові символи України», «Квіти-обереги», «Квітковий етикет», «Квіти – провісники погоди», «Легенди про квіти», «Квіти на тарілці» та ін. Учасники зустрічі доповнювали виступи власними спогадами та спостереженнями, охоче відповідали на запитання «Квіткової вікторини», з насолодою переглянули музичне слайд-шоу «Дендропарк ”Олександрія”: трояндове попурі». 
    Активний відвідувач бібліотеки, досвідчений знавець сенполій (фіалок) Дмитро Семенович Поліщук  представив невеличку частку власної колекції, яка нараховує близько 450 сортів. 
    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації