середу, 23 листопада 2016 р.

Село моє – моя святиня!

20 листопада у Межовому відмітили День села.Того святкового дня, втім як і завжди, у сільському клубі зібралось багато односельчан та гостей.
Не дивлячись на похмуру осінню погоду, в залі було затишно і тепло.
Ведучі Никитченко Дарина і Нікітченко Альона з приємністю оголосили про початок свята.
Наймолодша учасниця Драбинко Каріна прочитала вірш «Моє село».
Ніби їй в унісон прозвучала пісня у виконанні Іщенко Оксани«Село моє». Проте скарбниця талантів тільки почала розкриватись. Гості мали змогу почути виступи Плигань Каті, Гаркави Валерії, Клевіцького Ярослава,  дуету «Калина» та музичну  композицію на баяні у виконанні Плигань Каті і Пустовіт Вікторії.
Радо зустріли і щиро аплодували односельчани жіночому ансамблю з Потіївки.
Почули односельці прекрасні виступи дітей із сусіднього села Тадіївка.
З болем у серці говорили про тяжкий для України час, згадали усіх тих, хто уже не з нами.
Та життя триває. Народжуються і підростають діти. Одні лиш починають навчання, інші вже здобули професію, хтось одружується, а хтось рахує роки до золотого весілля.
Приємно, що на святі був присутній настоятель Озернянської  церкви о. Андрій, який не шкодував теплих слів на адресу  виконавців і всієї громади, а ще благословив усіх присутніх.
Підприємці  Онопрієнко Олександр та Невінчаний Олег  всім юним учасникам святкового концерту організували«солодкі подарунки»
 З щирим словом до учасників концерту та громади звернувся сільський голова Юрій Юрійович Дробович привітав найстаршу жительку села і найменших жителів подарунками та подякував всім за любов до рідного села, за працю і творчість.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації