середу, 19 жовтня 2016 р.

Рідна земле, ти козацькою славою щедра


    Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої зростало й міцніло почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців.
   З метою виховання в молодого покоління шани до історії свого народу, до звитяги предків, які своїми ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу і незалежність, працівники Білоцерківської центральної районної бібліотеки запросили школярів села Шкарівки в захоплюючу історичну мандрівку «Рідна земле, ти козацькою славою щедра». 
    Ведуча, завідуюча відділом обслуговування Світлана Володимирівна Куштан, розповіла про історію виникнення Запорізької Січі, про звичаї та побут козаків. Бібліотекар Тетяна Володимирівна Андрієвська провела декілька цікавих інтелектуальних конкурсів. Але найбільш захоплюючою частиною заходу стали традиційні «Козацькі розваги», у яких діти продемонстрували власну силу та спритність. 
    На завершення зустрічі бібліотекарі побажали усім присутнім козацького здоров’я, радощів та наснаги в продовженні кращих українських традицій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації