пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

Міськрайонний конкурс виконавців творів Б.Олійника

     «Стою на землі» - таку назву мав міськрайонний конкурс виконавців творів Б.І. Олійника, який зібрав шанувальників творчості великого українця. Серед конкурсантів школярі міста і району, студенти. Всього 37 бажаючих позмагатися у виконавській майстерності. Район представили 16 учасників із: Шкарівки, Чепеліївки, Ол.Слободи, Піщаної, Фурсів, Матюшів, Трушок, м.Узина. Оцінювали конкурс члени журі на чолі з заслуженим працівником культури України, членом президії УФК – Кульчицьким А.І.
     Нинішнього року конкурс видався особливо вдалим. Учасники ретельно готувалися і це позначилось на результатах. Вперше найвищу відзнаку гран – прі отримали два конкурсанти: Марченко Анастасія та Сорока Сергій студенти ДНЗ ім.. Поповича. Учасники з району зайняли такі призові місця
     Призові місця розподілились наступним чином:
          у молодшій віковій групі 
ð І місце –Ткаченко Тетяна –      с. Шкарівка;
ð ІІ місце –Рядненко Тетяна –    с. Шкарівка;
ð ІІІ місце –Харченко Богдана – с. Матюші.
         У старшій віковій групі
ð ІІ місце –Семененко Дарина – с. Трушки;
ð ІІІ місце –, Заєць Інна – с. Ол. Слобода.
     Також вперше були відзначені наставники конкурсантів, серед конкурсантів Лазаренко Ніна Михайлівна – бібліотекар с. Трушки, яка доклала багато зусиль, аби її вихованці душею відчули поезію, передали настрій та закладений зміст.
     Організатори конкурсу досягли поставленої мети, яка передбачає виховання моральних якостей та формування літературних смаків у школярів та студентів, адже поезія Бориса Олійника високоморальна і водночас геніальна і проста.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації