пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

Інтеграція України: реалії, необхідність, перспективи


     17 жовтня в Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбувся круглий стіл "Інтеграція України: реалії, необхідність, перспективи".
     Відкриваючи зібрання, директор районної  централізованої бібліотечної  системи  Л.В.Зінченко відмітила: «На даний час більшість сільських бібліотек підтверджують статус провідних інформаційних центрів для місцевих громад. Досягається це завдяки впровадженню іннноваційних форм та методів роботи, спільних конструктивних рішень у співпраці з місцевою владою».

       В роботі круглого столу взяв участь помічник народного депутата України С.Кацуби Лиходій М.І.
      Перед бібліотечними працівниками району виступив кандидат історичних наук, викладач Білоцерківського  Національного аграрного університету Б.Й.Кашкін. Як історик, він висловив свою думку про інтеграційні пріоритети України та наголосив , що співпраця з Євросоюзом нам необхідна в першу чергу, як стимул для  внутрішньої модернізації, впровадження нових технологій та стандартів, що не заперечує плідного діалогу з Митним союзом.

     Працівники бібліотек взяли активну участь в обговоренні теми євроінтеграції України, яка хвилює кожного громадянина нашої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації