понеділок, 3 грудня 2012 р.


         Слово постукало в серце
    29 листопада у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбулася зустріч учнів старших класів ЗОШ с.Чепеліївки з поетом, прозаїком, публіцистом, вченим і громадським діячем Андрієм Дмитровичем Гудимою. Метою таких зустрічей є ознайомлення дітей району з літературною і поетичною спадщиною нашого краю, з життєвим і творчим шляхом поетів і письменників, виховування в молоді любові до рідної літератури.
     Зустріч з Андрієм Дмитровичем надовго западе в душу молодому поколінню Чепеліївки.
   Поет зворушливо розповів про своє перше кохання і нелегкий життєвий шлях. Як із звичайного сільського хлопчика,  дуже наполегливого в навчанні і роботі, виріс талановитий письменник, людина з великої літери. Поетичне слово постукало у серце з юності, аби йти поруч усе життя. Закономірним результатом невтомної творчої праці стало прийняття Андрія Дмитровича до Спілки письменників України. На сьогодні у доробку поета 35 видань, він – лауреат багатьох премій, «Почесний житель Білої Церкви», його ім’я занесене до «Золотого фонду міста»,  нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.
     Школярі району щиро дякували за цікаву розповідь і висловлювали надію на майбутні зустрічі з митцем. Завершилася зустріч численними запитаннями  і побажаннями Андрію Дмитровичу здоров’я і творчої наснаги.
     Дякуємо за співпрацю бібліотекарю філії № 38 с. Чепеліївка Наталії Миколаївні Закрасняній та  організатору позакласної роботи  Альоні Миколаївні Дяченко. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації