понеділок, 24 грудня 2012 р.

      До бібліотеки  на свято Миколая


   У холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довгі, а дні короткі, українські діти з нетерпінням  чекають на одну незвичайну ніч, у яку приходить Святий Миколай. 
   Традиційним стало проведення свята Миколая у Білоцерківській центральній районній бібліотеці за підтримки районного Будинку культури. 18 грудня до святково прикрашеного читального залу бібліотеки завітали учні із с. Озерна, а 19 грудня – із с. Матюші. Переважна більшість дітей  – із малозабезпечених сімей.
   Для малечі силами працівників ЦРБ організовано лялькову виставу. Діти щиро співпереживали малятам-звірятам, які випадково загубили листи до Cвятого Миколая. Звичайно ж, як і повинно бути в казці, усе закінчилося добре. Школярі охоче відгадували загадки та відповідали на питання вікторини.

   А потім усіх дітей привітав Святий Миколай. А вони читали вірші, виконували пісні, розповідали про добрі справи. Кожен юний учасник свята одержав подарунок. Після цього дітей запросили на екскурсію по бібліотеці.
   Для маленьких гостей влаштували чаювання із солодощами  від благодійного фонду Костянтина Єфименка.

    Висловлюємо подяку вчителям ЗОШ с. Озерна Кириленко Любові Віталіївні, Коркішко Тамарі Іванівні та бібліотекарю школи с. Матюші Мельник Світлані Петрівні за допомогу в організації заходу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації