четвер, 20 грудня 2012 р.

                                      На терезах Феміди  

          В Узинській міській бібліотеці для дорослих відбувся Тиждень права (10-16 грудня 2012 року). Відкрила низку правознавчих заходів правова година «Права людини:  від витоків до сьогодення», на яку завітали старшокласники ЗОШ №1. 
          В правознавчому ринзі «На терезах Феміди» (12 грудня) взяли участь юні правознавці  - учні старших класів ЗОШ №1 та ЗОШ №2. Правовий ринг складався із шести турів, найцікавішими з них стали: «Літературний»,   «Правова ситуація» та конкурс капітанів. Компетентному журі , до складу якого увійшли завідуюча бібліотекою Г. Ю. Маслацова, Т . В. Копитова, працівники правоохоронних органів: О.В. Сукач, та П.П.Кобельник, - було не легко оцінювати знання учасників конкурсу. Учні виявилися досить ерудованими, тому кожна команда отримала однакову кількість балів.

          Джерелом правової інформації є Конституція України. З метою виховання активної громадської позиції молоді, яка поважає  та виконує Конституцію України була проведена година правових знань «Конституція України у моєму житті».  Грудневий тиждень права мав на меті поглибити знання учнів та молоді про їх права та обов'язки в суспільстві, сприяти вихованню моральних устоїв, активної життєвої позиції, розуміння і прийняття законів та попередженню правопорушень.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації