понеділок, 19 листопада 2012 р.

   
      З книгами ми дружимо, живемо не тужимо.

     В Узинську  бібліотеку для дітей  на казковий калейдоскоп «Серце повне казок», присвячений 125-річчю С.Я.Маршака, завітали учні початкових класів. Бібліотекарі розповіли дітям багато цікавого про життя та творчість улюбленого дитячого письменника, познайомили з літературою, представленою на книжковій виставці «В гостях у Маршака».
      Діти здійснили веселу подорож творами письменника, підготували інсценівку вірша «Вот какой рассеяный». Потім із задоволенням відповідали на питання вікторини «Як добре ви знаєте казки та вірші Маршака?», «Продовж рядок…», а також на чайнворд за творами письменника. Інтерес у дітей викликала дошка об’яв, де треба було відгадати, хто з героїв С.Я.Маршака написав об’яву. Захід пройшов цікаво, весело, з розвагами і запам’ятається дітям надовго.
У рамках національної програми «Україна читає дітям»  відбулася зустріч  першокласників з місцевою поетесою, членом ради ветеранів, шанованою людиною міста – Любов'ю Назарівною Федоренко, яка презентувала свою книгу для малечі «Ваніна абетка».
    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації