вівторок, 10 квітня 2012 р.

               Зустріч з гумористом - ювіляром.                   
        Вже стали традиційними зустрічі в центральній районній бібліотеці школярів району з письменниками Білоцерківщини. Цього разу до нас завітали учні Дроздівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на зустріч з Віктором Арсенійовичем Євтушенком, членом Національної спілки письменників України, лауреатом численних всеукраїнських конкурсів, фестивалів, президентом Міжнародного фонду імені Павла Глазового, ювіляром нинішнього року.
        Білоцерківська земля  дає наснагу та  творче натхнення   членам Національної спілки письменників України та різноманітних творчих спілок, про творчий доробок яких розповіла завідувачка відділом обслуговування ЦРБ Світлана Володимирівна  Куштан.
          Часті гості нашої бібліотеки – А.І. Кульчицький, 
В.І. Дідківський, В.П. Іванців, А.Д. Гудима, В.А. Євтушенко, 
Л.Й. Гажала, П.І. Розвозчик, А.І. Гай, Г.І. Гай та інші.
     Хоч надворі було похмуро і накрапував дощ, в читальному залі було весело і цікаво. Віктор Євтушенко  повідав про пригоди зі свого шкільного життя, відповів   на численні запитання учнів. У авторському виконанні  прозвучали гуморески із збірок «Сміхограй», «Сміх на голову», «То є так», «Старі казки на новий лад».
       За цікаву зустріч організаторам подякували   бібліотекар с.Дрозди  -  Оксана Іванівна Бондар, бібліотекар с.Мазепинці  - Вікторія Валентинівна Коваленко і шкільний бібліотекар – Галина Семенівна Остапенко. На завершення діти придбали збірки гумору Віктора Арсенійовича та отримали автографи. 
У гарному настрої поверталися школярі додому.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації