середу, 25 квітня 2012 р.

Поезія, тепло, Господь із нами
    У Всесвітній день книги і авторського права на Білоцерківщині відбувся міськрайонний конкурс читчів – декламаторів творів письменниці – ювілярки, Ніни Петрівни Опанасенко.
    Конкурсантів приймала бібліотека-філія №9 міської ЦБС. Юні шанувальники поезії читали твори Н.П. Опанасенко - кавалера ордена Княгині Ольги ІІІ ступеня, володарки пам'ятної медалі «Тим, що здолали долю»,  лауреата  літературних премій ім. Г.Косинки та О.Бойченка, Білоцерківської міської літературно –  мистецької премії ім.. І. Нечуя-Левицького, члена Золотого Фонду та почесного громадянина Білої Церкви.
    Конкурс проходив у теплій піднесеній атмосфері. У журі – друзі поетеси: Галина Гай, Влолодимир   Іванців та бібліотекарі. До уваги присутніх представлено світлини, фрагменти творчого життя Ніни Петрівни, виставка авторських книг та огляд літературної діяльності письменниці.  Школярі міста і району пройнялися  долею цієї неординарної особистості та висловили побажання надалі зберігати силу духу та не втрачати бажання творити. На конкурсі не було переможених, кожен учасник отримав подарунок та грамоту, переможці - авторські книги подаровані поетесою.                                                             

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації