вівторок, 10 березня 2020 р.

Кожній жінці зрозумілі "реальні історії" Світлани Талан


 7 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, у Вільнотарасівські сільській бібліотеці відбулося літературне знайомство з творчістю Світлани Талан “Романи у жанрі "реальні історії”.
 Бібліотекар Раїса Лисак познайомила присутніх з життєвою і творчою діяльністю письменниці. Наголосила, що авторка пише у жанрі “реальні історії”, які підказує їй саме життя. Головна героїня її книжок – жінка-українка, сильна духом, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до Батьківщини. Також бібліотекар зауважила, що авторка є неодноразовою фіналісткою Всеукраїнського конкурсу “Коронація слова”. 

 Враження від книг: “Розколоте небо”, “Оголений нерв”, “Ракурс”, “Купеля” поділилися учасники заходу: Людмила Волкова, Наталія Гайдай, Тетяна Морська. 
Також бібліотекар підготувала перегляд творів Світлани Талан “Я не розшукую сюжети - вони самі мене знаходять...”, які розповідають про те, як, зробивши помилку, не втратити віри в життя і не опустити руки; про любов на краю смерті; про війну, побачену на власні очі.

  



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації