понеділок, 29 липня 2019 р.

Нові герої - він один із них

27 липня Вільнотарасівська громада зібралася біля місцевого Будинку культури на мітинг-реквієм з нагоди перших роковин загибелі земляка - старшого прапорщика, командира підрозділу 72-ї окремої механізованої бригади Чорних Запорожців, Івана Войтенка. На мітинг завітали односельці та родичі “Дяді Вані”.
Із світлими спогадами про Івана до  земляків звернулася сільський голова Костина Ольга Василівна. Вона сказала, що тяжкий біль огортає серце і душу, напевно тому, що знала Івана, навчала його, неодноразово спілкувалася саме в ті роки, коли він виконував патріотичний обов’язок. Скільки гарних та світлих слів чули присутні  про свого земляка.

Також цього дня бібліотекаркою Лисак Раїсою Юріївною було презентовано дайджест “Нові часи - нові герої”, присв`ячений загиблим воїнам Білоцерківського району, який вийшов у Білоцерківській центральній районній бібліотеці в 2018 році. До пам`ятної книги також увійшли відомості про Войтенка Івана В`ячеславовича. По закінченню мітингу присутні вшанували  односельця хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки на знак пошани і поваги, вдячності і визнання чудової людини — воїна . 











Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації