четвер, 8 серпня 2019 р.

Пантелеймон Куліш: письменник, етнограф, мовознавець

     7 серпня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці була проведена літературна година для юнацтва і дорослих користувачів «Пантелеймон Куліш: письменник, етнограф, мовознавець», приурочена до 200-річчя від дня народження митця.
    Під час заходу було розглянуто широкий спектр питань: творча та громадська діяльність  П.О. Куліша, його публічне та приватне життя, вплив на сучасників, значення постаті П.О. Куліша в історії України, його внесок до скарбниці української національної культури. Ведуча А.А. Носовська прагнула розкрити багатогранність обдарування Пантелеймона Куліша – письменника і поета, драматурга і перекладача, видавця і публіциста, етнографа і мовознавця, соціолога і педагога, критика і літературознавця, а передусім великого патріота України.
     Учасники зустрічі переглянули буктрейлер до роману «Чорна рада», поділилися власними враженнями від прочитаних творів, відзначивши надзвичайну актуальність духовної спадщини П.О. Куліша для нашого сьогодення.   
  Також відвідувачі мали можливість ознайомитися з книгами видатного літератора, біографічними та критичними матеріалами, представленими на тематичній виставці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації