неділю, 31 березня 2019 р.

Запрошує весна у світ книжковий

                     
    З 22 по 28 березня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці проходив традиційний Тиждень дитячого читання, під час якого було проведено низку захопливих і змістовних заходів.
   Відкрила Тиждень презентація книжкової виставки «Острів казкових скарбів». До уваги дітлахів були представлені народні казки різних країн, казки зарубіжних письменників (Ш. Перро, Г.К. Андерсена, братів Грімм, Дж. Родарі) та українських авторів (В. Нестайка, А. Костецького, Н. Забіли, М. Вінграновського, В. Близнеця та ін.).  
  Для допитливих юних користувачів було організовано літературну подорож дитячими енциклопедіями «Знання і таємниці на книжкових полицях». Бібліотечні працівники нагадали запрошеним правила користування енциклопедіями та зробили огляд найбільш популярних енциклопедичних серій і окремих видань.

  Під час години цікавої книги для підлітків «Радимо прочитати» учасники мали можливість поділитися відгуками про нещодавно прочитані книжки, які, на їхню думку, можуть бути цікавими та корисними для інших читачів. 
   Для школярів молодших класів був організований літературний калейдоскоп «У казковому світі Андерсена». За допомогою мультимедійної презентації бібліотекарі розповіли про життєвий і творчий шлях видатного казкаря, чий день народження був обраний датою для святкування Міжнародного дня дитячої книги. Діти ознайомилися з книгами Г.К. Андерсена, наявними в бібліотеці, а також переглянули мультфільм «Снігова королева».
  Інтелект-шоу «Розумники і кмітливчики», насичене вікторинами і конкурсами, допомогло маленьким ерудитам продемонструвати не лише власні знання, а й кмітливість.
  Також у ці дні в читальному залі було розгорнуто виставку дитячої творчості «Сторінками улюблених книг».
   Тиждень дитячого читання закінчився, але не закінчилося спілкування з книгою. Тож до нових зустрічей у Білоцерківській центральній районній бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації