середу, 7 червня 2017 р.

Дитинство - найкраща пора


 Бібліотекарі  Білоцерківщини  долучились до організації святкових заходів, що проводились до Міжнародного дня захисту дітей.     
  В селі Вільна Тарасівка бібліотекар Раїса Юріївна Лисак  підготувала для вихованців дитячого садочку «Пролісок» та літнього табору при школі цікаві загадки, вікторини, інтелектуальні ігри. Діти малювали на асфальті, танцювали, співали, гралися. Було весело та цікаво. На завершення  дітвора отримала  солодкі гостинці.
   Працівники Узинської міської бібліотеки  для дітей  провели свято, яке супроводжувалося  віршами, піснями, танцями. Діти взяли участь в акції «Діти Узина за мир», флешмобі. Відбувся конкурс малюнку на асфальті  «Малюю свої мрії».  
    В Матюшf[ відбулося свято мрій та сподівань для дітей  різного віку. На свято  прийшли вихованці дитячого садочка  "Веснянка»,  діти, що приїхали на відпочинок до родичів, іх  батьки, вчителі. Учасників свята та гостей привітав  сільський голова Олександр Степанович  Кознозій. Ігри та розваги з дітьми проводили працівники культури: бібліотекар  Любов Володимирівна Шутенко та директор БК Валентина Павлівна Розпутня. Весела конкурсна програма, малюнки на асфальті, рольові ігри надовго запам`ятаються дітлахам. У фойє БК організовано виставку дитячих малюнків під назвою "Нас єднає Україна", де представлені вироби вихованців творчої майстерні «Сувенірна іграшка» (керівник АллаМиколаївнаПроценко).  Було весело, діти ласували смаколиками.
     В селі Іванівка на дитячому майданчику  біля БК зібрались діти в очікуванні сюрпризів. Були організовані  конкурси, ігри, звучали вірші, лунали пісні. На завершення свята дітей пригостили солодощами  від спонсора ТОВ ФК "Агро-Лідер-Україна".
    Для вихованців дитячого садочку в селі Черкас силами працівників культури було організовано  свято з конкурсами, іграми та розвагами.  Учасники конкурсів  отримали призи, всі присутні діти – морозиво від СВК «Атлантида». 
Бібліотекар Лазаренко Н.М. організувала,  для  маленьких користувачів бібліотеки села Трушки,  веселі розваги з віршами та піснями. Малеча водила хороводи,  змагалась чий малюнок кращий, розгадувала загадки, продовжувала прислів`я. 
   З ініціативи працівників культури  в Олійниковій Слободі відбулась конкурсна програма для дітей.
   У бібліотеці села Фурси відбувся комплекс розважальних заходів з майстер-класами, святковою програмою, малюнками на асфальті.
  На площі перед   будинком культури села Озерна  відбулося святкове дійство за участю працівників культури та аніматорів. Спонсором свята виступив сільський голова Юрій Юрійович Дробовик. Діти отримали багато позитиву, отримали задоволення від спілкування та розваг.
  


                                                                               

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації