пʼятницю, 23 червня 2017 р.

У літо – з бібліотекою

   
     Співробітники Білоцерківської центральної районної бібліотеки активно долучаються до організації змістовного відпочинку дітей та молоді під час літніх канікул. Так, упродовж червня бібліотека гостинно зустрічала вихованців пришкільного табору «Дивосвіт», з якими було проведено цикл заходів.  

    Під час екскурсій «Бібліотека – дім твоїх друзів» працівники відділу обслуговування в ігровій формі ознайомили дітей із правилами користування бібліотекою та послугами Інтернет-центру, розповіли про алфавітний і систематичний каталог, поінформували про цікаві книжкові новинки та дитячі періодичні видання. 
    7 червня була організована конкурсна програма «У барвах сонячного літа», яка надала дітям можливість проявити та поповнити власні знання з різних галузей знань.
    14 червня у бібліотеці пройшла година цікавої книги «Чарівний світ Г.К. Андерсена». Діти  уважно слухали цікаві факти з біографії Г. К. Андерсена, відповідали на запитання вікторини, розповідали про свої улюблені твори казкаря.
    16 червня дітлахи взяли участь у захоплюючій конкурсно-розважальній програмі «Канікули, канікули! Час марнувати ніколи», продемонструвавши блискучу ерудицію та творчі здібності.
     21 червня була проведена година права «Права і свободи в сучасному світі», наприкінці якої на маленьких учасників чекали правознавчі конкурси та ситуаційні задачі. 

  Працівники бібліотеки творчо підійшли до підготовки заходів, прагнучи не лише урізноманітнити та прикрасити дитяче дозвілля, але й підкреслити важливість значення читання у формуванні світогляду, зацікавити юних відвідувачів і відкрити для них безмежний світ інформації.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації