пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Дитинства чисте джерело

      Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії.  Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.
   1 червня до Білоцерківської центральної районної бібліотеки на свято «Дитинства чисте джерело» завітали діти молодшого та середнього шкільного віку.
   На них чекали веселі ігри та розваги, цікаві вікторини, різноманітні завдання. У ході спілкування з бібліотекарями дітлахи дізналися про заснування свята, про свої права та обов’язки, змогли краще усвідомити власне право на турботу і піклування держави. Діти охоче декламували вірші та брали активну участь у діалозі.
     Окрасою свята стали малюнки на асфальті під загальною назвою «Дитинство – це…». Діти з великим задоволенням і ентузіазмом взялися до цієї творчої справи. Кожний малюнок був по-своєму оригінальним і неповторним.
       Упродовж дня діти грали в настільні ігри, змагалися в шахових та шашкових турнірах, переглядали цікаві відео та мультфільми, ознайомилися з персональною виставкою робіт юного художника, жителя села Шкарівки Романа Моцного, яка розпочала роботу саме 1 червня.
    Закінчилося свято частуванням солодощами та врученням призів найактивнішим учасникам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації