середу, 3 травня 2017 р.

Клич душі

 ( Міськрайонний конкурс шанувальників творчості А.І.Кульчицького)
                          


  27 квітня відбувся традиційний міськрайонний  конкурс шанувальників  творчості А.І.Кульчицького "Клич душі"
  Юні користувачі бібліотек району із задоволенням беруть участь у міськрайонному  конкурсі виконавців творів А.І.Кульчицького. Діти знають Анатолія Івановича, як автора гімну Білоцерківщини, відомого поета-пісняра, заслуженого працівника культури України, дуже контактну та харизматичну особистість. 
 У багатьох селах відбувались літературно-музичні зустрічі з поетом-піснярем, Анатолій Іванович – бажаний гість на святах. 
  У конкурсі взяли участь діти різного віку. Учасники від району отримали  такі призові місця: ІІІ - місце у молодшій групі  зайняла Степанова Софія (с.Шкарівка); ІІ - місце у старшій віковій групі посіла Железнова Анастасія(с.Шкарівка), ІІІ - місце у цій же групі отримали Руденко Ангеліна (с.Шкарівка) та Орлюк Яна (с.Сухоліси). Всім учасникам були вручені грамоти та призи від організаторів конкурсу. Конкурсанти добре підготувались, хоч і відчувалось хвилювання, адже не просто декламувати та співати у присутності іменитого автора. Діти мали можливість поспілкуватися з Анатолієм Івановичем та зробити світлини на пам`ять. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації