середу, 10 травня 2017 р.

Мандрівка в дивовижний світ Алли Гутніченко

    
       Працівники Центральної районної бібліотеки часто запрошують у гості цікавих і творчих особистостей. Серед них – молода українська письменниця Алла Гутніченко, яка мешкає в м. Богуславі, що на Київщині. На зустріч із нею завітали школярі 7-го класу.
    Почесним гостем літературної зустрічі був також  поет-гуморист, член НСПУ Володимир Іванович Дідківський, який знав Аллу ще зі студентських років.

   Цікаво, що навчалася майбутня письменниця в Білоцерківському національному аграрному університеті, який жодного відношен-ня до літератури не мав. Там вона і відвідувала літературний гурток, який очолював Володимир Іванович. Саме знайомство з ним стало вагомим поштовхом серйозно зайнятися літературою.
   Учні дізнались, що свою першу книгу молода авторка написала ще в молодших класах. Її прагнення писати народилося з любові до читання та постійної роботи над власною фантазією.
    У 2012 році у Львові з допомогою друзів була видана перша книга  для підлітків у жанрі фентезі «Ненаписана історія», згодом її історія-продовження – «Таємниця темних катакомб». Герої цих творів потрапляють у карколомні пригоди  в дивовижному світі, населеному міфічними істотами. Це захопливі історії юнацьких мрій, дружби, вірності, насичених пригод та зустрічі з чудовими героями, які виплекала уява письменниці.
   Діти з великим задоволенням спілкувались із авторкою, запитували про її творчі плани на майбутнє. А в планах – народження третьої книги, яка стане продовженням цікавої і захоплюючої мандрівки в дивовижний світ Літератури разом з героями книг молодої письменниці Алли Гутніченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації