пʼятницю, 3 червня 2016 р.

«Дітям світу – щастя й миру» під таким гаслом відбувалися заходи у бібліотеках Білоцерківщини, присвячені Міжнародному дню захисту дітей



У переддень свята  до бібліотеки села Яблунівки поспішали діти, допомагали прикрашати  приміщення, готували призи, редагували сценарій. Свято розпочали з перегляду  відеороликів різноманітних заходів до дня захисту дітей. У  програмі  було багато ігор, конкурсів та презентація страв, які готували самі діти.  Журі  виставляли  оцінки командам.Проведено  ігри на уважність, творче мислення, вміння колективно приймати рішення .Діти  охоче перевтілювались у казкових героїв, імітували казки «Ріпка» та «Попелюшка».  У цей святковий день стартував конкурс  на кращого читача літа «Книжкове літо сонечком зігріте» Журі відзначило найактивніших дітей.
    У селі  Вільна  Тарасівка  відбулося свято у  дитячому  садочку  "Пролісок"  під  назвою  "День  дитинства  і  миру  на  землі". На  свято  завітали  батьки,жителі  села  та  працівники  сільської  ради. Діти  читали  вірші,  танцювали, співали.  На  святі  не  забули і про  дорослих.  Бібліотекар  Лисак  Р.Ю. запропонувала  згадати    дитинство, долучитись до таночку  «На  танцующих  утят быть  похожими  хотят»  Всі присутні отримали  задоволення. На завершення  заходу  дітлахи  пригостили всіх  запашним  короваєм.
   У Трушках, на центральні площі села  відбулося свято "Дітям світу щастя й миру". Організували його: сільський бібліотекар Лазаренко Н.М., директор будинку культури Галашевська Р.Д. та заступник з виховної роботи Масалова С.О. На святі були присутні  герої улюблених дитячих книг: кіт Леопольд, миші, рибка, які приймали участь у конкурсах та розважали малечу. Діти співали, танцвали, водили хороводи та брали участь у майстер-класах з ліпленя і квілінгу.В селі Матюші відбулося свято "Дітям світу щастя й миру". Діти малювали малюнки на асфальті (на площі біля будинку культури) Юні художники отримали морозиво від працівників культури.З цікавістю дітлахи брали участь у вікторині "Чи знаєш ти свої права»,  дуже розумно відповідали на питання та розмірковували про життя. Переможці були нагороджені оплесками.  Свято завершилось смакуванням полуниць та чаєм з цукерками.

    1 червня уприміщенні Будинку культури с. Озерна відбулося свято за участю аніматорів.   У святковому дійстві взяли участь діти Озернянської  ЗОШ 1-3 ст., Озернянської ЗОШ 1-2 ст., дитячі садочки:  "Малятко", "Ромашка"  та діти села Межове.  Разом із дітьми на святі були присутні їхні батьки , бабусі та дідусі.Свято було організоване  силами працівників  культури с. Озерна та с. Межове.Спонсорував захід  Озернянський сільський голова Дробович Юрій Юрійович.
     У Сухолісах на площі перед Будинком Культури теж відбулось свято, в якому взяли участь вихованці дитячого садочку  та найактивніші школярі.
    Цікавий захід  відбувся в смт. Терезине. Ігри, розваги, конкурси, призи від селищної ради. Лялькову  виставу поставили вихованці клубу «Любознай», який працює при бібліотеці.
    Ще багато заходів відбулося у цей святковий, сонячний день…  

   


















    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації