четвер, 2 червня 2016 р.

Дітям світу – щастя й миру


    
     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – свято радості та надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
     День захисту дітей – це не тільки веселе свято для дітей, але і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гідними громадянами своєї країни.
     В цей день до Центральної районної бібліотеки на захід «Дітям світу – щастя й миру», присвячений Міжнародному дню захисту дітей, завітали юні читачі, які представили свої номери художньої самодіяльності, подарувавши свято пісні, танцю, море приємних емоцій, задоволення та хороший настрій відвідувачам.
     У святковій програмі звучали пісні «Як у нас на Україні», «Ми за мир» у виконанні Олексієнко Софії та квартету «Батерфляй» в складі Василенко Євгенії та Катерини, Лимар Дарини і Кравчук Каріни. Танцювальну програму в сучасному стилі підготували Ковалик Каріна та Бегар Дар’я (танець «Рибки»), та танець «Диско» у виконанні Кирилюк Юлії та Вергелес Аліни.
    На завершення пісенно-танцювальної програми діти всі разом виконали пісню «Україна – це я».
  Після кожного виступу глядачі дарували учасникам бурхливі оплески та непідробне захоплення. А захоплюватися було чим – чудові костюми, українські вишиванки, танцювальні постановки і, звичайно ж, бездоганне виконання. 
  Традиційним на святі став малюнок на асфальті під назвою «Ми – України діти».
    Упродовж дня діти грали в настільні ігри, переглядали цікаві відео та мультфільми.
   На завершення свята всі учасники були нагороджені символічними подарунками та ласували солодощами від працівників бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації